Kezdőlap arrow Archívum arrow Felhívás - a Nemzeti Civil Alapprogram civil jelöltállítási rendszerébe 2018-10-20 15:02 
 
Erdei Iskola Program

 

Szögi Lajos képző és továbbképző központ

Fő menü
Kezdőlap
Hírek, események
Hasznos linkek
Kapcsolat
Archívum
GYIK
- - - - - - -
Magunkról
- - - - - - -
Történet
Vezetőség
Dokumentumok
Közbeszerzések
Tagjelöltjeink
- - - - - - -
Enikő-díjasaink
- - - - - - -
Dunamenti Tehetség Tanács
- - - - - - -
Égig érő tanterem
- - - - - - -
Zöld Óvoda-Ökoiskola Országos Forrásközpont

Kárpát-medencei környezeti, nevelési összefogásOktatóközpontok

Látogató szakértők
Erdei iskola
Erdei óvoda
- - - - - - -
Regisztrált erdei óvoda-iskola szolgáltatók
- - - - - - -
Iránytű
Minősített Erdei Óvodák
Minősített Erdei Iskolák
Fotóalbum

Fotóalbum

 

Erdei Iskola Program Érdekegyeztető Tanács

Erd
ei óvoda

Erdei iskola

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Legfrissebb hírek
 
Felhívás - a Nemzeti Civil Alapprogram civil jelöltállítási rendszerébe Nyomtatás E-mail
2008-08-18 05:32
Azok a civil szervezetek, amelyek bejelentkeznek az NCA civil jelöltállítási rendszerébe, egy-egy képviselőjükön keresztül elektori gyűléseken választhatják meg a Nemzeti Civil Alapprogram Tanácsának és kollégiumainak civil delegált tagjait.

Erről a Nemzeti Civil Alapprogramról szóló 2003. évi L. törvény 12-13. §-ai, valamint a törvény végrehajtási rendeletének, a 160/2003. (X. 7.) Korm. rendelet 1-5. §-ai rendelkeznek. A civil jelöltállítási rendszerbe azok az országos (legalább hét megyére kiterjedő) és regionális (legalább egy megyére kiterjedő) hatókörű civil szervezetek jelentkezhetnek be és állíthatnak elektort, amelyek szándékukat e felhívásban meghatározott módon jelentik be.

Az érvényes bejelentkezéshez szükséges dokumentumok:

  1. a civil szervezet hatályos létesítő okiratának egyszerű másolata (erre záradékként rá kell vezetni a szervezet képviselőjének aláírásával hitelesített nyilatkozatát arról, hogy a másolati példány az eredetivel mindenben megegyezik),
  2. a civil szervezet székhelye szerinti megyei (fővárosi) bíróság által a szervezet hatályos adatairól kiállított 30 napnál nem régebbi bírósági kivonat (eredeti példány),
  3. valamint a Nemzeti Civil Alapprogramról szóló 2003. évi L. törvény végrehajtásáról szóló 160/2003. (X. 7.) Korm. rendelet melléklete szerinti, megfelelően kitöltött nyilatkozat (eredeti példány). Az adatlap kitölthető és benyújtható a www.nca.hu honlap „elektori rendszer” menüpontjára kattintva.

A felsorolt dokumentumokat postai úton kell eljuttatni az ESZA Kht. 1590 Budapest 5. Pf. 102. címre. A borítékra írják rá: „NCA ELEKTOR”.

A postára adás határideje: 2008. szeptember 30.

A határidőn túl postára adott jelentkezések nem fogadhatók el. A jogszabályban foglaltaknak megfelelő módon bejelentkezett civil szervezetek bejelentkezésük érvényességéről, valamint az elektori gyűlés helyéről és idejéről értesítést kapnak.

Felhívom azon civil szervezetek figyelmét, amelyek 2005-ben bejelentkeztek a civil jelöltállítási rendszerbe, hogy elektoruk mandátuma lejár a Tanács megválasztására összehívott elektori gyűlések összehívását megelőző napon. A (160/2003. (X. 7.) Korm. rendelet 4. § (2)bekezdése értelmében a civil szervezetek civil jelöltállítási rendszerben történő részvétele csak a 2008. évi ismételt bejelentkezés elfogadását követően lehetséges.

A bejelentkezéshez szükséges nyilatkozat és annak kitöltését segítő program megtalálható a www.nca.hu honlapon, ahol a civil jelöltállítási rendszer további információi is folyamatosan elérhetőek. További információ kérhető az ESZA Kht. Ügyfélszolgálatától is a 06-80-204-453 vagy a 06-1-273-4250 telefonszámon és Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez. e-mail-címen.

2008. augusztus 13.

Szűcs Erika
szociális és munkaügyi miniszter

 
< Előző   Következő >
 
     

Elfelejtette a jelszavát?
Kopjafa avatás

Kopjafaavatás

Szögi Lajosra emlékeztek

X. Szögi Lajos emléktúra

Szögi Lajos Emléktúra
2014. október 18.


Ökocentrum Alapkőletétel

Tanösvény kialakítása a Tiszalöki Kenyérgyári holtágonTámogatóink

Emberi Erőforrások Minisztériuma
Emberi Erőforrás Támogatáskezelő
EMET
Nemzeti Tehetség Program
Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet
Látogató statisztika

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa155
mod_vvisit_counterTegnap314
mod_vvisit_counterA héten1600
mod_vvisit_counterA hónapban4540
mod_vvisit_counterÖsszes látogató1239483

*********************************

© 2018 KOKOSZ